Ευκαιρίες για την Z-Fold κάρτα σας

Νοιαζόμαστε για πολλά περισσότερα πέρα από την επιχείρησή σας

Στην Z-Fold κάρτα, ο κύριος στόχος μας είναι να αναπτύξουμε καμπάνιες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Όσο περισσότερο προσαρμόζονται οι Z-Fold κάρτες στις ανάγκες σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα επιτυχίας!
Οι πρώτες Εντυπώσεις Μετράνε

Επιτραπέζιο Σταντ

Τα επιτραπέζια σταντ είναι ιδανικά για να παρουσιάσετε την Z-Fold κάρτα στους αποδέκτες. Αποκτήστε περισσότερη έκθεση τοποθετώντας τα σε μια ρεσεψιόν, στον πάγκο ενός καταστήματος ή σε ένα σταντ συνεδρίων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων για την Credit και Pocket sized Z-Fold κάρτα σας. Όλες οι παρουσιάσεις μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να ταιριάζουν με το στυλ της Z-Fold κάρτας σας.

Τα μίνι σταντ μπορούν να χωρέσουν 20 Z-Fold κάρτες, τα σταντ μέγιστης χωρητικότητας περίπου 50 Z-Fold κάρτες, ανάλογα με τον τύπο και τον αριθμό των πάνελ.

Γεμίζουμε τα σταντ για εσάς, κάτι που όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο αλλά είναι και πιο οικονομικό.

Προσθέστε Αναντικατάστατες Πληροφορίες στην Z-Fold Κάρτα σας

Καρτοθήκες

Η εφαρμογή των Z-Fold Καρτών μπορούν να παρέχονται με θήκη για κάθε τύπο κάρτας. Ανάλογα με την εφαρμογή μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, όπως μέγεθος τσέπης ή ειδικές κατασκεύες με εγκοπές.

Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη Z-Fold κάρτα σας σε συνδυασμό με κάρτες-κλειδιά ξενοδοχείου, επαγγελματικές κάρτες, ασφαλιστικές κάρτες ή κάρτες πιστών πελατών.

Μια επιλογή εξώφυλλου με εγκοπές είναι ιδανική για τη συγκράτηση δειγμάτων προϊόντων, κουπονιών ή επιπλέον διπλωμένων φυλλαδίων ή ενθέτων.

Λάβετε Περισσότερες Απαντήσεις με Ειδική Προσφορά

Επιλογές Ένθετων

Τα ένθετά μας μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορους τρόπους για να διασφαλιστεί ο μέγιστος αντίκτυπος και η προσέγγιση χρηστών της καμπάνιας σας Z-Fold κάρτα. Προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους χαρτιού και τελειωμάτων και μπορούν να ενσωματώσουν πάνελ για κουπόνια, δελτία ανταπόκρισης DM ή ακόμη και να τα κάνουν «ανθεκτικά στον καιρό».

Προετοιμάζεται Γρήγορα και Με Επαγγελματισμό

Εξατομικευμένη Άμεση Αποστολή

Είτε πρόκειται για εξατομικευμένη Z-Fold κάρτα είτε για προωθητική αυτόματη αποστολή Z-Fold κάρτας με κάρτα Z-Fold ως εντυπωσιακή, έχουμε μεγάλη ποικιλία λύσεων αλληλογραφίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας παραδώσετε το αρχείο διεύθυνσης.

Μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε κάρτα Z-Fold το δικό της μοναδικό QR ή barcode. Αυτό σας προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες μέτρησης της καμπάνιας σας σχετικά με τη χρήση και τη μετατροπή.

Ενεργοποιήστε το Μήνυμά σας με Εξατομικευμένο Εξώφυλλο

Επιλογές Εξώφυλλου

Επηρρεάστε και εγγυηθείτε περαιτέρω εμπλοκή με το κοινό σας. Δημιουργήστε εξατομικευμένα εξώφυλλα στο σχήμα του προϊόντος σας για να ενισχύσετε τη συνέργεια της μάρκας ή επιλέξτε ένα εξώφυλλο με θήκη κάρτας για να διατηρήσετε πρόσθετα στοιχεία ασφαλή. Από ειδικά σχήματα και μεγέθη, spot UV, cold foil ή mirror foil, μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε τεχνική εκτύπωσης!

Εντυπωσιακό και Δεν Περνάει Απαρατήρητο

Tip Ins

Κάντε τη διαφήμιση του περιοδικού σας ξεχωριστή με μια συμβουλευτική Z-Fold κάρτα. Οι Z-Fold κάρτες σας μπορούν να τοποθετηθούν στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σε μια αγγελία μέσα στο περιοδικό ή να σφραγιστούν χαλαρά μαζί με το περιοδικό.

Beacons of Connections

Bottle Hangs

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών τιμής και μορφής για αυτήν τη μεγάλη μέθοδο διανομής. Ιδανικό για προωθήσεις προϊόντων στο κατάστημα, η κρεμάστρα μπορεί να προσαρμοστεί σε μέγεθος για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας και η εφαρμογή λειτουργεί φανταστικά για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιών από την κυκλοφορία προϊόντων έως τις προσφορές διακοπών.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίσετε την επωνυμία σας, προσφέροντας αντιληπτή προστιθέμενη αξία για να ενθαρρύνετε την έλξη των πελατών.

Εντυπωσιακό με μια Πολυτελή Εμφάνιση

Πολυτελή Φινιρίσματα

Όταν πρόκειται για βελτιώσεις όπως μεταλλικά μελάνια σε χρυσό και ασήμι, απελευθέρωση αρώματος, χρυσό (βλέπε εικόνα) ή silver hot foiling και ανάγλυφο, μπορούμε να δώσουμε στην κάρτα Z-Fold μια πραγματικά πολυτελή αίσθηση που θυμάται και διατηρείται από τους δέκτες σας.

Ιδιαίτερες Δημιουργίες με Στύλ

Κρεμαστές Ετικέτες Ρούχων

Η Z-Fold κάρτα για κρεμαστές ετικέτες είναι η τελευταία πινελιά του σχεδιασμού του προϊόντος σας.

Η κρεμαστή ετικέτα μας, σάς επιτρέπει να προσθέτετε ένα φορτίο εμπορικών, κρίσιμων και δημιουργικών πληροφοριών σε ένα προϊόν.

Με τις Z-Fold κάρτες για κρεμαστές ετικέτες τα προϊόντα σας ξεχωρίζουν και βοηθούν τους πελάτες να εντοπίσουν αμέσως το προϊόν και την επωνυμία σας.

Επικοινωνία Εκδηλώσεων

Lanyards

Οι λύσεις lanyards μας επιτρέπουν μεγαλύτερη διατήρηση μεταξύ των συμμετεχόντων και των επισκεπτών. Είτε πρόκειται για εμπορική έκθεση, για αθλητικό γεγονός είτε για τουριστικό προορισμό, η φιλική προς τον χρήστη, ανθεκτική λύση lanyards διατηρεί το μήνυμά σας ασφαλές και ορατό. Προσθέτοντας έναν χρήσιμο χάρτη ή οδηγό εκδηλώσεων, είναι ο καλύτερος φίλος των πελατών σας – όποια και αν είναι η περιπέτειά τους.

Η επιλογή lanyard θα διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας διατηρείται σε καλή κατάσταση και είναι οπτικά εμφανές.